Хангжу Хангпай Електрически Превозно средство Co., ООД

електронна поща

richard@hangpaiebike.com

Как да направите велосипед в електрическа триколка

May 20, 2024Остави съобщение

Повечето електронни велосипеди Nakto са оборудвани с ограничител на скоростта, за да отговарят на разпоредбите и стандартите за безопасност, като обикновено ограничават скоростта до около 20 mph (32 km/h). Промяната на тези настройки може да бъде сложна и може да изисква технически познания.


Ето общо ръководство стъпка по стъпка как да премахнете ограничител на скоростта:

Намерете ограничителя на скоростта: Той обикновено е интегриран в контролера на велосипеда или системата за подпомагане на педала.

Достъп до настройките на вашия велосипед: Някои модели ви позволяват да променяте настройките на скоростта чрез дисплея. Моля, вижте вашето ръководство за потребителя, тъй като това варира в зависимост от модела и типа контролер.

Регулиране или прекъсване на връзката: Ако вашият монитор го позволява, увеличете ограничението на скоростта до желаното ниво. Като алтернатива може да се наложи да изключите физическия ограничител, който е малък магнит, поставен близо до колелото.

Корекции на софтуера: В някои случаи може да са необходими промени в софтуера. Това може да включва свързване на вашия велосипед с компютър и използване на специфичен софтуер за регулиране на настройките.

Тествайте велосипеда си: След като направите промени, тествайте велосипеда си на безопасно място, за да се уверите, че се справя добре и работи правилно.


Имайте предвид, че манипулирането на ограничителя на скоростта на електровелосипед може да бъде рисковано. Това не само засяга вашата гаранция и безопасност, но също така може да навреди на двигателя и живота на батерията на вашия велосипед поради увеличеното търсене.


За собствениците на велосипеди Nakto, които търсят професионална помощ, силно се препоръчва да посетят оторизиран дилър на Nakto или опитен механик за електронни велосипеди. Те могат да предоставят съвети, които отговарят на стандартите за безопасност и законовите стандарти.


За да оптимизирате изживяването си при каране, като същевременно останете безопасни и законни, помислете за допълнителни подобрения на велосипеда. Надграждането на вашата батерия, осигуряването на подходящо налягане в гумите и редовната поддръжка могат значително да подобрят производителността на електрическия велосипед, без да се налага да се задълбочавате твърде много в неговия ограничител на скоростта.